Permis portarmă. Cursuri portarmă. Poligon de tragere.

Vizualizaţi site-ul în limba Română Română English English
Ne gasiţi pe Pagina de Facebook Profilul Google+ Blog
Programare | Tutoriale | Contact

Cursuri de specialitate

CURSURI DE INITIERE SI PREGATIRE TEORETICA SI PRACTICA PE LINIE DE ARME SI MUNITII


CURSURILE SUNT DESTINATE PERSOANELOR CARE DORESC (SI AU DREPTUL CF. LEGII 295/2004) SA OBTINA AUTORIZATIA DE CUMPARARE A UNEI ARME LETALE

Durata: 10 zile

Documente: Copie act de identitate/ Cazier judiciar/ Cerere tip/ 2 fotografii color

Costul cursului: 400 lei. Se asigura suportul de curs, lectori autorizati, specialisti in arme de foc, sala multifunctionala echipata multimedia, proiectii video, lectie practica cu tragere in poligon.

Certificat de absolvire curs: Cursurile sunt atat practice - exercitii de tragere in poligon, cat si teoretice si au ca scop o buna - invatare a regulilor de siguranta, a manuirii armelor, a folosirii lor in conditii de siguranta si in mod legal.

In ce consta acest curs? Conform legii, cursurile practice se desfasoara pe poligon autorizat, tragerile fiind dinamice si interactive si punandu-se accentul pe o invatare activa. Cursurile teoretice aprofundeaza continutul Legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor, expliciteaza normele legale privind dreptul de detinere si folosire, de manipulare si depozitare a armelor, indiferent de categoria din care fac parte. Cursurile teoretice contin lectii de prim - ajutor şi informatii medicale pentru potentialii detinatori de arme.

Cui ii este destinat? Orice persoana care are peste 18 ani impliniti, are un cazier fara inscrisuri, este apt din punct de vedere medical şi este testat riguros din punct de vedere psihologic - se poate inscrie la cursurile de initiere si pregatire pe linie de arme si munitii organizate de SC Zip Escort S.R.L. Societatea organizează cursuri care sunt optionale pentru cei ce doresc sa-si achizitioneze arme scurte cu bila de cauciuc si sunt obligatorii pentru persoanele care doresc permis de arma pentru armele letale. In categoria arme letale intra: pistolul si revolverul (pentru categoriile care au dreptul, conform legii, sa detina o armă letala), arme de vanatoare, arme de tir sportiv cu glont, arme de colectie.